Fint B.V. is ontstaan uit twee succesvolle bedrijven in de uitzendbranche, namelijk Fint Uitzenders B.V. en Mensen Personeelsorganisatie B.V. (MPO). Door krachtenbundeling kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wij bemiddelen gekwalificeerd personeel in nagenoeg alle sectoren.

Wat maakt Fint zo bijzonder?

Bij Fint kennen we de diverse werksectoren als geen ander. Zo begrijpen we uit eigen ervaring de problemen van de voorman of bedrijfsleider als het gaat om bijvoorbeeld piekbelasting. Wij weten precies welke mensen er op dat moment nodig zijn. Vanuit die ervaring kunnen wij werkelijk oplossingen bieden. Veel bedrijven in de regio hebben de kracht van Fint al ontdekt en doen regelmatig een beroep op ons. Maak ook kennis met Fint !

Werkwijze:

De sleutel tot flexibele inzet van personeel. Daar staat Fint voor. Of het nu gaat om detachering, uitzenden of payrolling, wij bieden de passende oplossing voor uw (tijdelijk) tekort aan personeel. Onze uitzendkrachten voldoen aan de profielschets en beroepskwalificaties zoals die door de opdrachtgever zijn omschreven. Doordat we onze klanten kennen, weten we welke medewerker het best bij een bedrijf past.

Werksectoren:

Voor werkgevers en werknemers bemiddelt Fint in onder andere de volgende sectoren: betonbouw, betonbewapening, dak- en wandbeplating, elektrotechniek, administratie en nog veel meer. Wij leveren vakmensen voor bijna alle sectoren.

U zoekt vakkundig personeel:

Als werkgever bent u op zoek naar vakkundig personeel. Mensen die meteen inzetbaar zijn op een specifiek project of die tijdelijke werkdruk helpen verlichten. De juiste persoon op de juiste plaats. Wij verstaan ons vak en begrijpen wat u zoekt.
Bel Fint : 0599-856060 of kom eens op bezoek bij ons en u merkt dat het werkt.

U bent vakman of vakvrouw:

U bent die vakman of vakvrouw en u zoekt werk dat past bij uw opleiding en ervaring? Wij begeleiden u graag naar een passende werkplek!
Meldt u nu aan.